Top cikkek

Legfrissebb cikkek

Négyunokás nagymama lett az Év Egri Bortermelője

Az Év Egri Bortermelője vándordíjat idén Tóth Istvánné Rózsika, a Varga Pincészet feldebrői birtokának igazgatója kapta meg. A kitüntetést a négyunokás borász nagymama az Egri Bikavér Ünnep Fesztiválon vehette át.

2 | 2019. július 29.
Itt az ideje jelentkezni: álomszakon tanulhatnak ősztől a csoki- kávé- és teafüggők

Professzionális szinten sajátíthatók el a csokoládé, kávé és tea gyártásával kapcsolatos ismeretek a Szent István Egyetem budapesti Élelmiszertudományi Karán.

1 | 2019. július 21.
A Balaton Sound fesztiválon pörgették a meggyfogyasztást

"Ez most nagyon meggy!” szlogennel indult meggyfogyasztást ösztönző kampány a Balaton Sound fesztiválon.

1 | 2019. július 10.
7 magyar kiállító lesz ott Észak-Amerika legnagyobb élelmiszeripari kiállításán

Az elsősorban innovatív élelmiszereket bemutató new york-i eseményen 7 magyar kiállító cég kínálja termékeit és szolgáltatásait az amerikai piacra jutás reményében.

0 | 2019. június 25.
Egyedülálló palackot kap idén nyártól az Egri borvidék

Egy helyi, tradicionális üveget terveztek újra azért, hogy megkülönböztessék a kiváló termőhely kiváló borainak palackját a piactársakétól. Az egyedülálló üvegbe a jövőben a magasabb presztízsű egri borok kerülhetnek.

2 | 2019. június 18.
Harc a fehér halál ellen: sócsökkentő programot indított az áruházlánc

A só létfontosságú az emberi szervezet számára, de a túlzott bevitele számos megbetegedés kialakulásában játszik szerepet.

1 | 2019. június 13.
Szombaton lesz a Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe a Hajógyári-szigeten

Családi program lesz az Óbudai-szigeten: középpontban a gyerekek, valamint a zöldség- és gyümölcsfogyasztás.

0 | 2019. május 28.
Sokkal több nyúlhúst etetnének a magyarokkal

Az idei kampány célja, hogy a jelenleg mindössze 1-2 százalékos belföldi nyúlhús fogyasztás növekedjen.

1 | 2019. május 25.
Kíváncsi vagy, milyen a kávéhelyzet a hazai vendéglátásban?

Újabb érdekes rendezvényt szervez a Piqniq Budapest, a gasztrovállalkozások edukációs közössége: a május 9-i eseményen ezúttal a kávéról lesz szó.

0 | 2019. május 03.
Leírtuk, miért jó a sertéshús

A magyar gasztrokultúra egyik legfontosabb alapanyaga a sertéshús. A táplálkozási szakemberek szerint fontos szerepe van a változatos, kiegyensúlyozott étrendben.

1 | 2019. április 24.
  1 2 3 4 5

Legfrissebb hirdetések

2019. augusztus 25. | Papp Gábor | XIX. kerület
Belső része átvizsgálva, takarítva, a külseje újra festve.Új fűtőszálat kapott, és a szivattyú a készülékben lett elhelyezve. Szép esztétikai ...
139 000 Ft
2019. augusztus 25. | Gara Marta | XXII. kerület
60 mm-es , magas nyomáson fröccsöntött CFC és HCFC mentes poliuretán hőszigetelés , R507 hűtőközeg , automatikus leolvasztás és kondenzátum elpár...
450 000 Ft
2019. augusztus 25. | AG Fénypont Kft. | Dunaharaszti
Tökéletes új állapotú, csak kipróbálva volt, de végül nem használtuk.Vendéglátóipari, cukrászati célra készített légkeveréses sütő. Alkalma...
155 000 Ft
2019. augusztus 25. | Békefi Zoltán | Zirc
Eladó 1 db működőképes, használaton kívüli CARPIGIANI Supertre/BP típusú lágyfagylalt gép. Tartalék alkatrészekkel....
150 000 Ft
2019. augusztus 24. | Zocsa Sütő KFT | XVI. kerület
Típus: Mak-Pan MK 600-as Új műanyagozott hevederek (szalagok), 600-as ipari króm nyújtóhengerek, két sebességes, kézzel és lábbal is vezérelhető, a...
640 000 Ft
Kövess minket!
f tw
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Top 10