Top cikkek

Legfrissebb cikkek

7 imádnivaló pulykás étel az őszre

A pulyka semleges ízének, finom állagának köszönhetően számos szezonális alapanyaggal társítható. A Gallicoop háziasszonya, Dosso Gabi most hét ötletet ad, mivel lehet érdemes tálalni a pulykát.

0 | 2018. október 30.
Az állampusztai börtönből is érkezik a bio alapanyag a lábatlani gluténmentes élelmiszerüzembe

A Magyar Termék Nonprofit Kft. szervezésében látogattunk el az Omega Bázis Kft. lábatlani telepére. Az Aby’s gluténmentes és bio termékeket előállító vállalatnál nézhettünk bele a termelésbe. Tarts velünk te is!

0 | 2018. október 01.
Az összes magyarnak elég lenne az a tészta, amit Gyermelyen gyártanak

Hatalmas beruházási programot hajt végre az ország legnagyobb tésztagyára: a Gyermelyi Zrt. új üzemet indít. Ezzel Gyermelyen megduplázzák a kapacitást, amely így már akkora, mint Magyarország teljes évi fogyasztása.

1 | 2018. szeptember 27.
Szarvas, muflon, őz és vaddisznó is rotyogott Soponyán

Idén 12. alkalommal rendezték meg a Sárvíz Völgye Erdészeti, Vadászati és Ökoturisztikai Központban a Vadgasztronómiai Fesztivált. A cél a vadhús hazai népszerűsítése volt, ezért a fesztiválon főzőversenyt is tartottak az Erdei ételek mestere címért.

0 | 2018. szeptember 05.
Forró téma: sós desszertek a meleg napokra

Mi az, ami mindenkinek tetszik, modern és egészséges, emellett nem jelent veszélyt az alakunkra? Többen a pulykahúsra szavaznak, mert a pulyka az egyik legegészségesebb fehérjeforrás, zsírszegény és sokoldalúan felhasználható.

0 | 2018. augusztus 02.
Hogyan öröklődik a kéz íze? A Szent szájpadlás! koreai-magyar gasztrokiállításon jártunk

Gasztronómiai témájú kiállításon jártunk Budán, a Koreai Kulturális Központban. Különös szempontok és érdekes megvalósítás jellemezte az élelmiszerhez, a főzéshez és az étkezéshez kapcsolódó művészeti alkotásokat.

1 | 2018. július 30.
Újabb tizenötös tarolás: az aranynál is jobb lett a golden alma a Gyulai Pálinkafesztiválon

Újra országos versenyen aratott a magánfőző: mind a 15 tételével érmet nyert a Gyulai Pálinkafesztiválon a váci Szeghő Zsolt. A legutóbbi, ongai sikereihez hasonlóan ezúttal is interjút adott a Gasztroapró blognak.

0 | 2018. július 23.
Adatok, eredmények, grafikonok sokasága érhető el az új Élelmiszeripari Információs Rendszerben

Rengeteg érdekességet és adatot gyűjtött össze az élelmiszeriparról az Élelmiszeripari Információs Rendszer, az ÉLIR.

1 | 2018. június 30.
Étterembiztosítások és kockázatok a vendéglátásban

Mire érdemes felkészülni, ha étterembiztosításról van szó? Nagy kockázatúnak számítanak-e a vendéglátóhelyek? Mennyibe kerülnek évente a biztosítások? A Gasztroapró kérdéseire Szűcs Árpád biztosítás ügyviteli specialista, kockázatkezelési szakértő válaszolt.

1 | 2018. június 19.
Jó Higiéniai Gyakorlat a vendéglátásban: itt a legújabb változat

Elérhető és ingyenesen letölthető a frissen aktualizált „vendéglátás GHP” a Földművelésügyi Minisztérium (FM) és a Nébih honlapján. A vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatát összefoglaló útmutatóban újdonságként szerepel többek között az allergénekre vonatkozó tájékoztatás leírása.

1 | 2018. június 02.
3 4 5 6 7

Legfrissebb hirdetések

2020. január 26. | János | Magyarpolány
Szép,megkímélt állapotban eladó!100 literes,rozsdamentes leeresztőcsappal ellátott.Szállításában tudok segíteni!...
220 000 Ft
2020. január 26. | János | Magyarpolány
Szép állapotban eladó.Megkímélt ,helyszínen kipróbálható,hibakód mentes állapot.220V-rol üzemel,2 magnetron fejes,2 kw a teljesítménye.3 teljesít...
95 000 Ft
2020. január 26. | János | Magyarpolány
újszerű állapotban,hibátlan működéssel eladóak.Szállításban, tudok segíteni...
175 000 Ft
2020. január 26. | János | Magyarpolány
Tökéletesen üzemel,helyszínen kipróbálható,szakemberrel átvizsgáltatható.Színes kijelzős,modern technológiát képvisel.380V-ról üzemel,6xgn1/1 e...
300 000 Ft
2020. január 26. | János | Magyarpolány
Szép,megkímélt állapotban eladó,tökéletesen üzemel,380V-os.Saját kazánnal rendelkezik,vizhálóatra csatlakoztatható.Maghőméro vel krisztálykijelz...
180 000 Ft
Kövess minket!
f tw
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Top 10