Márkaépítés a gasztrovállalkozások számára

"Márkaépítés a gasztro vállalkozásokban" címmel szervez előadást és szakmai kerekasztal beszélgetést a Piqniq csapata 2019.12.05-én, csütörtökön Budapesten a Horizontban. Az eseményről itt tudsz meg többet.

Ezekre a kérdésekre keresik a választ:

  • - Mit jelent a márkaépítés és kik csinálják profin itthon?
  • - Mit tanulhatsz tőlük, és mit érdemes beépíteni egy kisebb léptékű hazai gasztrovállalkozás koncepciójába?
  • - Lehet-e márkát építeni kevés pénzből? Ha igen, hogyan?
  • - Vajon a márkát a grafikus építi?

Kiket várnak?

  • Az eseményre főként azokat várják, akik üzletnyitás előtt állnak vagy már meglévő helyet üzemeltetnek, és bővítenék ismereteiket márkaépítés témában. Illetve azokat, akik magánemberként vagy vállalkozóként kíváncsiak, mit jelent a márkaépítés és hogyan lehet vállalkozóként elsajátítani ezt a szemléletet.

Ők lesznek az előadók és a beszélgetőpartnerek:

Unger Zsolt - prémium-márka építő, az Unger and Partners tulajdonosa, vezetője
Csanda Eszter és Susánszky Ádám - Zing Burger alapító tulajdonosai
Varga Sára - gasztromarketing szakértő, Socially ügynökség alapító
Horváth Nikolett - Juiceline alapító, ügyvezető
Kremmer Péter - Dekoratio Branding & Design Studió alapító és brand stratéga
A beszélgetést Gyárfás Dorka újságíró vezeti, a WMN szerzője.

Időpont: 2019. december 5. csütörtök, 18:00 - 20:00
Regisztráció: 17:30-tól
Helyszín: Horizont - 1073 Budapest, Erzsébet krt. 13.

A Piqniq Budapest egyik fő célja, hogy egy új szakmai közösség kialakulásának biztosítson időt és teret a gasztronómia és a vendéglátás területén működő vállalkozások számára - írják a szervezők.

Gasztrovállalkozások márkaépítéséről tart előadást és kerekasztal beszélgetést a Piqniq
Gasztrovállalkozások márkaépítéséről tart előadást és kerekasztal beszélgetést a Piqniq

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Megosztom Facebookon Megosztom Twitteren Elküldöm e-mailen TetszikNem tetszik
Hozzászólások megnyitása

Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Húsevők vs. vegánok a Piqniq szervezésében

A Piqniq Budapest eseménye azt a kérdést járja körbe, hogy mit kezdjenek a gasztronómia területén működő vállalkozások, éttermek, bisztrók a húsmentes és vegán irányzattal.

1 | 2019. február 21.
A városi kiülős helyek előnyei és hátrányai

A jó idő beköszöntével kinyithatnak a teraszok, amelyek lehetővé teszik, hogy a vendéglátóhelyek előtt napfürdőzve fogyasszuk el a finom ebédünket vagy az ebéd utáni kávét. A teraszoknak nagy hagyománya van például Budapesten, ahol a Liszt Ferenc téren egymásba érnek a hatalmas napernyőkkel fedett, ugyanakkor a legkülönfélébb hangulatot árasztó éttermi és kávézói teraszok.

0 | 2018. május 09.

Kiemelt hirdetések

2020. január 26. | János | Magyarpolány
Szép,megkímélt állapotban eladó!100 literes,rozsdamentes leeresztőcsappal ellátott.Szállításában tudok segíteni!...
220 000 Ft
2020. január 26. | János | Magyarpolány
Szép állapotban eladó.Megkímélt ,helyszínen kipróbálható,hibakód mentes állapot.220V-rol üzemel,2 magnetron fejes,2 kw a teljesítménye.3 teljesít...
95 000 Ft
2020. január 26. | János | Magyarpolány
újszerű állapotban,hibátlan működéssel eladóak.Szállításban, tudok segíteni...
175 000 Ft
2020. január 26. | János | Magyarpolány
Tökéletesen üzemel,helyszínen kipróbálható,szakemberrel átvizsgáltatható.Színes kijelzős,modern technológiát képvisel.380V-ról üzemel,6xgn1/1 e...
300 000 Ft
2020. január 26. | János | Magyarpolány
Szép,megkímélt állapotban eladó,tökéletesen üzemel,380V-os.Saját kazánnal rendelkezik,vizhálóatra csatlakoztatható.Maghőméro vel krisztálykijelz...
180 000 Ft
Kövess minket!
f tw
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Top 10