Újabb Piqniq Budapest esemény: ezúttal a gasztromédia és az újságírás kerül terítékre

Ismét előadás és szakmai kerekasztal beszélgetés lesz a Piqniq Events szervezésében 2020.02.27-én, csütörtökön. A téma ezúttal a Média és újságírás a gasztronómia területén címet kapta.

Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ a vendéglátós vendégek: 

  • - Mi a gasztronómiához köthető témák hihetetlen népszerűségének oka?
  • - Mindent el lehet adni egy jó kajafotóval?
  • - Nem vezet kiégéshez a kontroll nélküli tartalomgyártás?
  • - Milyen a hagyományos gasztronómiai újságírás jelene és jövője?
  • - Milyen kommunikációs lehetőségei vannak a kor gasztro vállalkozójának?

Ők lesznek az előadók és a beszélgetőpartnerek:

Forgács Attila - gasztropszichológus
dr. Guld Ádám - médiakutató
Bánlaki D. Stella - a Forbes főmunkatársa
Hering András - a Nosalty főszerkesztője
Papp Regina - a We Love Budapest főszerkesztője
Szauer Judit - gasztro-kommunikációs tanácsadó

A beszélgetést Kormos Dalma PR kommunikációs tanácsadó, a Bridge Budapest és a Nyitottak vagyunk kommunikációs vezetője moderálja.

A Piqniq Budapest egyik fő célja, hogy egy új szakmai közösség kialakulásának biztosítson időt és teret a gasztronómia és a vendéglátás területén működő vállalkozások számára.

Újabb Piqniq Budapest esemény: ezúttal a gasztromédia és az újságírás kerül terítékre
Újabb Piqniq Budapest esemény: ezúttal a gasztromédia és az újságírás kerül terítékre

Kiket várnak?

Az eseményre főként azokat várják, akik üzletnyitás előtt állnak vagy már meglévő helyet üzemeltetnek, és bővítenék ismereteiket média és újságírás témában. Továbbá azokat, akik magánemberként vagy vállalkozóként kíváncsiak, mi a jelene és a jövője a gasztro tartalomgyártásnak, illetve vállalkozóként hogy érdemes használni ezeket a felületeket.


Időpont: 2020. február 27. csütörtök, 18:00 - 20:00
Regisztráció: 17:30-tól
Hely: Horizont - 1073 Budapest, Erzsébet krt. 13.
Jegyek: itt


Gyűjts inspirációt, fejlődj, szerezz új kapcsolatokat, kérdezz és építs velünk gasztronómiai közösséget - írják a meghívójukban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Megosztom Facebookon Megosztom Twitteren Elküldöm e-mailen TetszikNem tetszik
Hozzászólások megnyitása

Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Hogyan kezelhetjük vendéglátós cégként a negatív hangvételű kritikát az internetes felületeken?

A Social Media korában minden vállalkozással megtörténik, hogy valamelyik online felületen negatív hangvételű kritikát, értékelést kap. Kifejezetten igaz ez éttermek és szállodák esetében. Mit tehetünk ilyenkor?

0 | 2017. május 21.
Húsevők vs. vegánok a Piqniq szervezésében

A Piqniq Budapest eseménye azt a kérdést járja körbe, hogy mit kezdjenek a gasztronómia területén működő vállalkozások, éttermek, bisztrók a húsmentes és vegán irányzattal.

1 | 2019. február 21.

Kiemelt hirdetések

2020. április 02. | Inox-Bázis Kft. | XXI. kerület
Minden állvány 4 rögzített polcot tartalmaz.Zártszelvény szerkezetű.Szintezhető műanyag lábakkal, állíthatóság 15 mm.Állvány krómozott 4 szinte...
19 900 Ft
2020. április 02. | Inox-Bázis Kft. | XXI. kerület
Minden mosogató rozsdamentes acélból készül.A rozsdamentes mosogatók zártszelvény vázból készülnek.Műanyag szintezhető lábakkal, állíthatóság...
52 500 Ft
2020. április 02. | Inox-Bázis Kft. | XXI. kerület
Rozsdamentes acélból készült szűrőkDézsa szűrő d=28 7 050 FtDézsa szűrő d=32 9 680 FtDézsa szűrő d=36 10 700 FtDézsa d=40 12 830 FtDézsa szűr..
7 050 Ft
 2020. április 02. | Inox-Bázis Kft. | XXI. kerület
Rozsdamentes csepegtető tálca.Mosogató medencére helyezhető.Csepegtető tálca 40×40 cm kisívű kislyukú 12 000 FtCsepegtető tálca 40×40 cm nagyívű...
12 000 Ft
 2020. április 02. | Inox-Bázis Kft. | XXI. kerület
Rozsdamentes.Indukciós fÅ‘zÅ‘lapon is használható.Húsok sütéséhez.BécsisütÅ‘ RM d=41x12 ÖztiBécsisütÅ‘ RM d=50x12Bécsi sütÅ‘ d=36x11cmBécsi sütÅ...
9 240 Ft
Kövess minket!
f tw
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Top 10